Τέμπη: Οι ευθύνες του Κωστή Χατζηδάκη για την διάλυση των Τραίνων στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Έκοψαν σε κομματάκια τα Τραίνα, σε εταιρίες που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, άφησαν τις κερδοφόρες για να τις δώσουν στους ιδιώτες φίλους τους και τα δαπανηρά, όπως συντήρηση, ασφάλεια, λειτουργία, κατασκευές στο Κράτος για το πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

Δηλαδή κάθε φορά που αγόραζες ένα εισητήριο, το έχεις πληρώσει ήδη 3 φορές για να κερδίζει ένας ιδιώτες και παρατρεχάμενοι πολιτικοί με τις πισίνες τους.

  • Μια πληρώνεις από τους φόρους σου για τις γραμμές, το ρεύμα, την αγορά των τραίνων, τους μισθούς των υπαλλήλων.
  • Μια για την επιδότηση που παίρνει ο ιδιώτης για την “άγονη γραμμή” Αθήνας Θεσσαλονίκης, δηλαδή 50.000.000 ευρώ κάθε χρόνο από τους φόρους σου μέχρι το 2036.
  • Μια φορά το ίδιο το εισιτήριο και πάλι από την τσέπη σου, που αν τους πεις να είναι δωρεάν θα πέσουν πάνω σου, ότι αυτά είναι κομμουνιστικά και καταστρέφουν την ιδιωτική πρωτοβουλία

Δείτε κι αυτό :

Ο άνθρωπος δεν έχει τσιπα. Κάνει σπέκουλα για χρέη που δημιούργησε ΝΔ (Καραμανλης) κ ΠΑΣΟΚ ύψους 714εκ. περιόδου ‘07-‘10 κ μνημονιακή υποχρέωση σχέδιου αναδιάρθρωσης που σχεδίαζαν οι ίδιοι.Το οποίο κ εγκρίθηκε από τρόικα,ΜΕ την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ιδιωτικοποίησης!  

Κρατική ενίσχυση SA.32544 (… by avgerinosx

ΔΗΜΟΦΙΛΗ