Παρέμβαση Πολακη: Ο πρώην υπουργος μεταφορών Κώστας Καραμανλής παει ειδικό δικαστήριο !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ηχηρή παρέμβαση του Παύλου Πολακη προκάλεσε η τοποθέτηση του Αδωνι Γεωργιαδη για τον πρώην υπουργο μεταφορών Κωστα Καραμανλή και τον ΟΣΕ.

Μπορεί να πάει Υπουργός στη Βουλή και να πει την αλήθεια; Όχι βέβαια, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του Blue Sky προχώρησε σε μία απίστευτη ομολογία ενοχής της Κυβέρνησης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών!

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Κώστα Αχ.Καραμανλή, ο οποίος στη Βουλή έλεγε πως «μια υπεύθυνη Πολιτεία δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών», ο προκλητικός Υπουργός Ανάπτυξης είπε κατά λέξη:

«Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ‘ναι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα;’ Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος … Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο δεν θα λειτουργούσε η Ελλάδα»!

Αν συγκεκριμένη δήλωση δεν συνιστά απίστευτη ομολογία ενοχής, τότε τι άλλο να πούμε. Θα πρέπει τουλάχιστον να παρέμβει Εισαγγελέας, αν όχι να ανοίξει ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ