Τέμπη: Στόχος, να βγουν όλοι λάδι πριν τις εκλογές…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλος ο κόσμος είδε και κατάλαβε την αγωνία χιλιάδων, κυρίως νέων, λαού να ζητεί,τί; Τα αυτονόητα. Να μην πεθαίνει αδόκητα, νωρίς, και χωρίς, κυρίως χωρίς, η δωρεάν (τζάμπα) θυσίες του όπως οι των Τεμπών μαζικές, ουδένα να συνετίζουν, και κυρίως για τα χαμένα παιδιά να μην ανακουφιστεί τις με την σκέψη πως δεν ήταν δικό του παιδί στο τρένο.

Ήταν όλα τους παιδιά μας.

Αυτό βγαίνει, και αυτό καταλαβαίνει ο κόσμος. Τί άλλο να συμπεράνει ο λαός βλέποντας ένα Πρωθυπουργό, προεκλογικό,πεντακάθαρα προεκλογικό Πρωθυπουργό, δια μέσου μιας επίδειξης, δήθεν ευαισθησίας, να διορθωθούν καταστάσεις που δήθεν δε είχε γνώση. Ο ΟΣΕ είναι ένα χρόνιο Ελληνικό νόσημα που όλοι γνωρίζουν από τις, κατα καιρούς, αποκαλύψεις ή και καταγγελίες. Πάντως, ο ίδιος ο Μητσοτάκης ουδέποτε εθεάθη επιβάτης τρένου. Ίσως δεν έτυχε.

Τώρα ανακοινώσεις η μία κατόπιν της άλλης μας πληροφορούν πως, όλα, μα όλα ΤΩΡΑ τρέχουν ταχέως πως. Ακόμη και ο εισαγγελέας ετέθη σε «διατεταγμένη τροχάδην υπηρεσία» γιατί;

Μα είναι πλέον πασιφανές. Να βγουν όλοι «λάδι» για τις εκλογές που δεν πρόκειται να διεξαχθούν πριν την έκδοση των ευνοϊκών πορισμάτων. Τί άλλο;

Μακάρι να γίνει κάτι τώρα που τους έπιασε ο πόνος όλους τους νυν αλλά και τους «πρώην» διατελέσαντες εκεί στα τρένα. Κι αυτό για να μην ξεχνιόμαστε. Όλοι πάλι υποψήφιοι, και ….καλή τους επιτυχία να φτιάξουν τώρα ότι επί δεκαετίες χαλούσαν.

Αλλά ο λαός αμφιβάλλει. Υπάρχουν και άδολοι ανάμεσα στους φταίχτες. Θα τους ξεχωρίσει; Θα το δείξει στη κάλπη; Είθε!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ