Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου στην Καρδίτσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 34χρονο Βάιο Βλάχο, ο οποίος ήταν μεταξύ των δεκάδων θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στην Καρδίτσα συγγενείς και φίλοι του, με πολυάριθμους συμπολίτες του να σπεύδουν να τιμήσουν τη μνήμη του, «πλημμυρίζοντας» τον πεζόδρομο μεταξύ Δημοτικής Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου και τους γύρω δρόμους.

Ανάμεσα στους πενθούντες βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία του αδικοχαμένου 34χρονου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karditsalive.net. Αμέσως μετά σχηματίστηκε πομπή που οδήγησε τον Βάιο Βλάχο στην τελευταία του κατοικία, στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος, με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν ήρωες αρχαίας τραγωδίας, στα πρόσωπα των οποίων αποτυπώθηκε ο σπαραγμός όλων των οικογενειών που στερήθηκαν τόσο άδικα μέλη τους. Όπως και στην κηδεία του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως, με αποφάσεις των δημάρχων, όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30, ενώ, σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, λόγω της κηδείας τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα.

*πηγή φωτο: karditsalive.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ