Έθαψαν νεογέννητο βρέφος σε χωράφι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στη Λάρισα, όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, θαμμένο σε χωράφι. Η μητέρα του, που παραμένει στην εντατική, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα, η εσπευσμένη εισαγωγή μιας 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα αποκάλυψε ένα οικογενειακό δράμα. Η γυναίκα έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΠΓΝΛ διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας κινητοποιήθηκαν αμέσως και επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών σχετικά με τον τοκετό αφού, όπως αποδείχτηκε, οικείοι της 38χρονης έθαψαν το νεογνό σε χωράφι, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Η 38χρονη ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομακτική υπόθεση, η Ασφάλεια παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ