Τέμπη: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη στέλνει το Μαξίμου στο εδώλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις του επικεφαλής του οργανισμού ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων της ΕΕ, Γιόζεφ Ντόπελμπάουερ, η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει τις αποκαλύψεις που πλέον φέρνουν στο φως τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, το σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργούσε κανονικά μέχρι το 2019 και έπειτα για διάφορες αιτίες, μία πυρκαγιά και υποστελέχωση μεταξύ άλλων, σταμάτησε να λειτουργεί!

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξόδεψε δεκάδες δισεκατομμύρια, τα περισσότερα λεφτά που έχει ξοδέψει οποιαδήποτε κυβέρνηση στην μεταπολίτευση, αλλά δεν βρήκε ένα ελάχιστο κονδύλι για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να αποφευχθεί η εθνική τραγωδία.

Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος για το άγχος που διακατέχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν προκηρύσσει άμεσα εκλογές παρότι θα τον βόλευε πολιτικά, προκειμένου να κλείσει την υπόθεση των Τεμπών αλλά και άλλες που πρόκειται να απασχολήσουν την δικαιοσύνη.

Καταλυτική ήταν και η παρέμβαση του ειδικού, Α. Αγραφιώτη, ο οποίος δήλωσε εξοργισμένος ότι και η διοίκηση του ΟΣΕ θα έπρεπε να έχει συλληφθεί από την πρώτη στιγμή!

Οι νέες αυτές οι αποκαλύψεις σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του κορυφαίου ευρωπαίου αξιωματούχου, καθιστούν αναπόφευκτες τις ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης οι οποίες πλέον δεν μπορούν να μπουν κάτω από το χαλί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ