Πόλεμος ΝΔ – Νικολάου: Της είχαμε διαμηνύσει ότι δεν θα είναι υποψήφια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανικόβλητοι τρέχουν στο Μαξίμου να σώζουν ό,τι δεν σώζεται με την κυβέρνηση να «γκρεμοτσακίζεται» στις δημοσκοπήσεις μετά από το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη, αλλά και στον απόηχο των σκανδάλων αλλά και των οργίων με απευθείας αναθέσεις από γαλάζια στελέχη.

Κάπως έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που ο πρώην γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου σε πόρισμα του ΣΔΟΕ εμφανίζεται να έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο με απευθείας αναθέσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ, έδειξε την πόρτα στην μέχρι πρότινος εκλεκτή του. Η Νικολάου απο πουλέν του Κυριάκου είχε πλέον γίνει βαρίδι, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να αφήνει στον «αέρα» την υποψηφιότητά της.

Δουλειά του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα-ΠΣ ,υπό την ευθύνη μου.
Ναι είναι νικη ,είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τωρα πρέπει να κινηθεί ΓΡΗΓΟΡΑ η Δικαιοσύνη.(;;)
Ο,τι καταθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά μας (ΠΟΛΑΚΗΣ,Σπιρτζης,Ξανθοπουλος) ήταν στοιχειοθετημενο οπως απέδειξε το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!

«Πόλεμος» μέσω διαρροών

Ωστόσο φαίνεται ότι η απομάκρυνση της Νικολάου δεν έγινε σε ήρεμους τόνους αφού η ίδια μέσω πηγών διαρρέει ότι ήταν δική της απόφαση, αφήνοντας αιχμές παράλληλα για την παράταξή της, ότι δεν την στήριξε στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Από πλευράς της η ΝΔ απάντησε και εκείνη μέσω διαρροών, διευκρινίζοντας ότι στη Νικολάου έδειξαν την πόρτα της εξόδου: «Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές» αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, έχει ξεκινήσει έρευνα η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, η οποία μελετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο στο διάστημα που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ.

Το «άδειασμα» Οικονόμου

Πριν από μερικές μέρες ο Οικονόμου, ερωτηθείς για τη Νικολάου, με αφορμή την αποκάλυψη Πολάκη ότι εκείνη την περίοδο αγόρασε και διώροφη οικία στο Ψυχικό, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει. «Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι, αν υπήρχε πιθανότητα στέλεχος της Ν.Δ. να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου, δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της Ν.Δ. ή υποψήφιο στις εκλογές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ