Η Άρια Σώκρατους και ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος στην Τηλεοραση του Αχελωου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένοι στο Α μέρος η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ Άρια Σώκρατους και στο Β μέρος ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Η κ Σώκρατους μιλάει -Για την δραστηριοτητά της ως σύμβουλος Ραδιοτηλεόρασης. -Για την αποφασή της να μεταναστεύσει στην Αμερική -Για την συνεργασία της με τον Εθνικό Κήρυκα Αμερικής.

Πώς λειτουργεί στην Κύπρο και Πώς στην Αμερική η Δημοσιογραφία. -Για την Πανελλήνια ομοσπονδία Φλώριντας Αμερικής που είναι Πρόεδρος. -Για τις κυριώτερες συνεντεύξεις που έχει πάρει από σημαντικές προσωπικότητες. Για το βιβλίο της /Τά Δάκρυα της Σιωπής // που έγινε και Θεατρικό έργο- -Για την συνεργασία της με την Διεθνούς φήμης πολυβραβευμένη ηθοποιό κ Πάολα Χατζηλαμπρή και άλλα πολλά.

Ο κ Παναγιώτης Ρηγόπουλος μιλάει – Για το πολυτελές δίτομο Λεύκωμα που έκδοσε για το Καρναβάλι της Πάτρας με φωτογραφικό υλικό. -Για την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του διτομου Λευκώματος στην Πάτρα με σπουδαίους ομιλητές ,καταξιωμένους ερμηνευτές . -Που άλλου θα παρουσιασθεί το δίτομο Λεύκωμα -Για την μεγάλη προσφορά στον Ελληνισμό της κ Ιωάννας Λαζάρου Εκδότριας Δημοσιογράφου και ιδιοκτήτριας του Greekradio στην Φλώριντα της Αμερικής και της Greeknews Και για την κ Θεοδώρα Γιαννίτση πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας. –

ΔΗΜΟΦΙΛΗ