Σάλος με την απάντηση Πορτοσαλτε για τα πανό στα γήπεδα με τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαγριωμένος απο την συνήθεια των τελευταίων ημερών πολλων οπαδών σε αγώνες να κρεμάνε πανό με συνθήματα εναντίον του, εμφανίστηκε σημερα ο Πορτοσαλτε. Με αφορμή το τεράστιο πανό που είχαν κρεμάσει χθες στο γήπεδο της ΑΕΚ, έβαλλε κατά των οπαδών της Ενωσης, όπως και κατά αυτών του Ολυμπιακού που είχαν αναρτήσει ένα αντίστοιχο στο ΣΕΦ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε για τα πανό που υπάρχουν στα γήπεδα στα τελευταία ματς, τα οποία στην πλειονότητά τους αναφέρονται στην τραγωδία των Τεμπών ότι «θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όταν χάνουμε να το λέμε. Αλλά, το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, λογιζόμαστε Ευρώπη, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα. Λέω ότι, σε κανέναν ευρωπαϊκό κράτος δεν σφυρίζει ο διαιτητής, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική Δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού. Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδώ;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση. Οπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ