Πρωτοσέλιδο ράπισμα στην κυβέρνηση από την Καθημερινή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορική εφημερίδα ισοπεδώνει τον Μητσοτάκη για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζει απαύγασμα διαπλοκής, φωτογραφικών διατάξεων και ρουσφετιού. Κάνοντας μάλιστα λόγο για νομοσχέδιο – έκτρωμα, το οποίο συνιστά τον ορισμό της πολιτικής εξαπάτησης από τον ίδιο τον Μητσοτάκη! Ο οποίος αλλά έλεγε, και άλλα κάνει.

Όλα αυτά, στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, λίγες ώρες μετά από την απίστευτη δήλωση του Κυριάκου ότι θα αλλάξει το σάπιο κράτος, το οποίο όμως ο ίδιος δημιούργησε.

Με τίτλο «ένα βιαστικό νομοθέτημα», η Καθημερινή γράφει σχετικά στο πρωτοσέλιδο της:

«Το ούτως αποκαλούμενο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο αποτελεί ένα παράδειγμα πολύ κακής νομοθεσίας. Χωρίς καμιά σοβαρή προεργασία ή μελέτη, προωθούνται αλλαγές που αφορούν την καρδιά της προστασίας του περιβάλλοντος στον τόπο μας. Η βιασύνη με την οποία προωθήθηκε δημιουργεί εύλογες απορίες, όπως και το γεγονός ότι πολλές διατάξεις του δίνουν την εντύπωση – ακόμα και στον πλέον καλοπροαίρετο παρατηρητή – ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών ρυθμίσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών πριν κερδίσει τις εκλογές, ως ένας πολιτικός που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και δίνει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον. Η οριστική αποστέρηση του νομοσχεδίου – εκτρώματος είναι επιβεβλημένη σε μία στιγμή που οι πολίτες θέλουν τον πρωθυπουργό να νομοθετεί και να κυβερνά χωρίς συμβιβασμούς με το χθες, πιστός σε όσα πρέσβευε ο βουλευτής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ