Φούντωσε ο Πορτοσαλτε με την Κατερίνα Καινουργιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός οτι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω, υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

Με αυτά τα λόγια απάντησε στην Κατερινα Καινουργιου ο Αρης Πορτοσαλτε που οπως φαινεται του αρέσει να ασχολείται μαζί της, καθως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια ειναι πολύ αγαπητή και δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό σε αντίθεση με τον ίδιο τον κύριο Πορτοσαλτε.

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ