Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής τη Δευτέρα ο Καραμανλής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πρωτοβουλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή (όπως διαρρέουν από τη Βουλή), ο πρώην υπουργός Υποδομών θα μιλήσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η οποία θα συγκληθεί την προσεχή Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 11:00.

Συγκεκριμένα σήμερα και μετά το «κρυφτούλι» των τελευταίων 24ωρων, ο κ. Καραμανλής τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και του είπε ότι είναι στη διάθεση της Βουλής, προκειμένου να την ενημερώσει για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο κ. Τασούλας του επεσήμανε ότι η συζήτηση αύριο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής διεξάγεται με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και δεν μπορεί να κληθεί κανένας άλλος («είναι περιχαρακωμένη», φέρεται να του είπε χαρακτηριστικά) και πρόσθεσε ότι θα συγκαλέσει την Επιτροπή Θεσμών για την προσεχή Δευτέρα.

Αίτημα της ΝΔ να κληθούν στην Επιτροπή Θεσμών πρώην υπουργοί για να ενημερώσουν για τη σύμβαση«717»

Αίτημα για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να ενημερώσουν για την επίμαχη σύμβαση «717» οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, κατέθεσε η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ κατέθεσε αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, για τη σύγκληση της παραπάνω επιτροπής «προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Επιτροπής για την πορεία και την εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση-σηματοδότηση, οι πρώην υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Χρυσοχοϊδης Μιχαήλ, Σπίρτζης Χρήστος, Καραμανλής Αχ. Κωνσταντίνος καθώς και ο νυν υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης Γεώργιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ