Τα ψέματα Γεραπετρίτη για την τηλεδιοίκηση καταρρέουν με πάταγο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης «άδειασε» τον Γεραπετρίτη:
«Επειδή είναι καινούργιος στο υπουργείο, ίσως δεν του έχει διευκρινιστεί σωστά από τους κυρίους που τον ενημερώνουν! Η τηλεδιοίκηση, αν λειτουργούσε, θα ήταν από το Παλαιοφάρσαλο έως το Πλατύ».

«Αυτό σημαίνει ότι θα είχαν και εικόνα του συμβάντος, πριν συμβεί, θα έβλεπαν ότι το τρένο είναι στην άλλη γραμμή! Tέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει. Υπήρχε, αλλά καταστράφηκε. Αυτό που λειτουργεί στη Λάρισα είναι ο τοπικός χειρισμός του σταθμού», διευκρίνισε.

«Eχει εικόνα 1-2 χλμ. πριν τον σταθμό και 1-2 χλμ. μετά … το επίμαχο κλειδί ήταν εντός των ορίων του τοπικού χειρισμού … αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση, είναι ο τοπικός πίνακας χειρισμού», εξήγησε.

Η μονταζιέρα του Μαξίμου, η οποία έχει… υποκατάστημα στον ΣΚΑΪ, προσπάθησε να περάσει ως γεγονός τα όσα ψευδώς ισχυρίστηκε ο Υπουργός Επικρατείας και «διοικητής» του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Γιώργος Γεραπετρίτης για τον σιδηρόδρομο και την ανακοίνωση του ΟΣΕ για το σύστημα τηλεδιοίκησης και τη μη λειτουργία του.

Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος προσπάθησαν να «στριμώξουν» την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου στηριζόμενοι στα ψεύδη του κ.Γεραπετρίτη, αλλά… την πάτησαν.

Άλλα έγραφε το έγγραφο το ΟΣΕ και άλλα είπε ο Υπουργός, αλλά πλέον δεν απορεί κανείς με την επιλογή της κυβερνητικής προβολής που κάνουν στο κανάλι του Φαλήρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ