Όταν ο Λουδοβίκος προσπαθεί να τα φορτώσει στους «αυλικούς»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης «δεν γνώριζε τίποτα» παρότι άκουγε τους πάντες.


Καλή σας μέρα, φίλες και φίλοι

Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ακούγεται από τα πλέον επίσημα χείλη του αντ’ αυτού του όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πέσει σε τρικυμία και τα έχει κάνει θάλασσα: «Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε…» Δεν γνώριζε τίποτα παρότι άκουγε τους πάντες.

  • Δεν γνώριζε τον Λιγνάδη παρότι ακυρώθηκε διαγωνισμός για να τοποθετηθεί ο «άριστος» στο Εθνικό Θέατρο και σηκώθηκε ελικόπτερο για να πάρει τον πρωθυπουργό από τις Κυκλάδες προκειμένου να χειροκροτήσει τον καταδικασμένο παιδοβιαστή στην Επίδαυρο. Θυσιάστηκε η ανυπόκριτη υπουργός που ξεγελάστηκε από την υποκριτική του δεινότητα.
  • Δεν γνώριζε την έκθεση των Λύτρα – Τσιόδρα για τη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ, παρότι είχε παραδοθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Πιάστηκε να ψεύδεται και από το βήμα της Βουλής.
  • Δεν γνώριζε για τις υποκλοπές. Έριξε τις ευθύνες στην αυλή του προκειμένου να γλιτώσει και το έβαλε στα πόδια από τη Βουλή όταν στριμώχτηκε.
  • Δεν γνώριζε για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο, για τις πλημμύρες, για τις φωτιές.

Ψιλά γράμματα όλα αυτά για έναν πρωθυπουργό που έφερε την «αριστεία» στη διακυβέρνηση και επέβαλε το «επιτελικό κράτος» με τον ίδιο στην κεφαλή του, σαν CEO μιας επιχείρησης που τα ελέγχει όλα.

Αυτός λοιπόν ο πολιτικός γόνος με τη λουδοβίκεια οίηση δεν ήξερε. Και πώς κυβερνούσε τόσο καιρό; Και πώς έχει το θράσος να ζητήσει να κυβερνήσει πάλι σαν τσέλιγκας της στάνης των «αρίστων» για άλλη μια τετραετία.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα επειδή ενδιαφέρεται μόνο να σώσει το τομάρι του. Έχει πιαστεί αλλεπάλληλες φορές ψευδόμενος μόνο και μόνο για να διασωθεί από τον διασυρμό.

Φίλες και φίλοι, ο «άριστος» ένοικος του Μαξίμου είχε στήσει έναν τεράστιο μηχανισμό παρακολούθησης. Νέα στοιχεία από έλεγχο της ΑΔΑΕ αποκαλύπτουν ότι παρακολουθούσε και Αμερικανίδα πολίτη. Η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στέλεχος του Facebook, αρθρογράφησε στην «Καθημερινή» καταγράφοντας την πίκρα της όταν αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα του κακόβουλου λογισμικού Predator. «Θεέ μου, τι μπορεί να είδαν και να πήραν; Θα χρησιμοποιήσουν κάτι στο μέλλον για να με εκβιάσουν; Αραγε ποιος ήταν εκεί και τι έκανε όταν πιθανώς παρακολουθούσε τις πιο προσωπικές στιγμές μου;» έγραψε. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα νιώθει τώρα που θα μάθει ότι την παρακολουθούσε και η ΕΥΠ. Γιατί άραγε;

Φίλες και φίλοι, το σύμπαν των παρακολουθήσεων είναι τεράστιο. Η προαναφερθείσα υπόθεση αποδεικνύει ότι υπάρχει «Αρχικοριός» και βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Χρησιμοποιεί ως εργαλεία το Predator και την ΕΥΠ. Όχι μόνο, καθώς έχει και προθυμότατους εισαγγελικούς λειτουργούς να του κάνουν όλα τα χατίρια. Και όχι μόνο στην ΕΥΠ.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, όπως το επιτελικό έγκλημα να έχουν την οικονομία μας ανοχύρωτη εν μέσω τρικυμιώδους περιδίνησης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με καταρρεύσεις τραπεζών σε ΗΠΑ και κλυδωνισμούς στην Ευρώπη. Μπορείτε να διαβάσετε και σκανδαλώδεις υποθέσεις με τον μεγαλομπαταχτσή Πηλαδάκη, με τη διπλή εξαπάτηση της Folli Follie, με δίωξη για κακούργημα στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό, με υπαλλήλους στο ΣΔΟΕ που έχουν παραπεμφθεί σε πειθαρχικό εδώ και μήνες για σοβαρές υποθέσεις αλλά παραμένουν προκλητικά σε νευραλγικές θέσεις.

Σας περιμένουμε αύριο στο καθιερωμένο μας ραντεβού στο περίπτερο.

20789082 27E9 467A B60C 5D28F1F6D488

Να είστε καλά και να προσέχετε.

Θανάσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ