Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Οργισμένη παρέμβαση Τραμπ: Ο Μπάιντεν μας οδηγεί σε πυρηνικό ολοκαύτωμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρωτική επίθεση του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά του Τζο Μπάιντεν, τον νεοσυντηρητικών, της παγκοσμιοποίησης και του Βαθέως κράτους.

Ο Τραμπ διέψευσε ότι η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη απειλή κατά των ΗΠΑ και απαίτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει ειρήνη, εκεχειρία στην Ουκρανία και να αποφευχθεί το πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Η δήλωση του:

«Χρειαζόμαστε ειρήνη χωρίς καθυστέρηση. Πρέπει επίσης να υπάρξει μια πλήρης δέσμευση για την εξάρθρωση ολόκληρου του παγκοσμιοποιημένου νεοσυντηρητικού κατεστημένου που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενο ότι αγωνίζεται για την ελευθερία…

Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της ουσιαστικής επανεκτίμησης του σκοπού και της αποστολής του ΝΑΤΟ. Το κατεστημένο της εξωτερικής μας πολιτικής συνεχίζει να προσπαθεί να φέρει τον κόσμο σε σύγκρουση με μια πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία με βάση το ψέμα ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη απειλή μας.

Αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τον δυτικό πολιτισμό σήμερα δεν είναι η Ρωσία. Πιθανότατα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είμαστε εμείς οι ίδιοι… αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ