Ανατρέπονται τα πάντα για τον κορονοϊό: Οι σκύλοι ρακούν το μετέδωσαν, ίσως και ο καμπουρογαμόσαυρος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της εφημερίδας Καθημερινή, αναφορικά με την προέλευση του Κορονοϊού που γονάτισε την ανθρωπότητα.

Ενώ οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πανδημία προήλθε από το εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα, διαψεύδοντας έτσι την μελέτη Τσιόδρα που υποστήριζε η ανθρωπότητα καταστράφηκε επειδή ένας Κινέζος έφαγε μισοψημένη την νυχτερίδα του, τώρα μία νέα θεωρία κερδίζει έδαφος.

Σύμφωνα λοιπόν με την Καθημερινή, για την μετάδοση του κορονοϊού, ευθύνονται οι «σκύλοι ρακούν»! Προς Θεού, όχι το εργαστήριο το οποίο μάλιστα χρηματοδοτείτο με άφθονο αμερικανικό χρήμα για να διεξάγει επικίνδυνα πειράματα στους κορονοϊούς.

8B4E2B0D DEE4 46B1 96E4 DFA87FB0E095

Πρέπει μάλιστα να διερευνηθεί εάν οι συγκεκριμένοι σκύλοι – ρακούν λειτουργούσαν βάσει σχεδίου από μυστικές υπηρεσίες εχθρικών χώρων, για να πλήξουν την κυβέρνηση του Κυριάκου. Κάτι σαν την Μαρία με τα πλεκτά στο Παγκράτι. Ή το ρακούν που έφαγε την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα πριν την διαβάσει ο πρωθυπουργός μας, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο ως αρνητής των ΜΕΘ!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ολυμπία, για τους 35.000 νεκρούς στην Ελλάδα, εκτός από τους σκύλους – ρακούν, ενδέχεται να ευθύνεται και ο Καμπουρογαμόσαυρος ο Αμμώδης, ο οποίος απαντάται σε παραλίες με κύριο χαρακτηριστικό την χρυσή καδένα και την λατρεία στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Δεν υπάρχει όμως μέχρι στιγμής κάποια επιστημονική μελέτη που να το τεκμηριώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ