Η πρωτοφανής απόφαση καρατόμησης του αρχηγού της αστυνομίας δείγμα βαθύτατης σήψης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του παρέδωσαν και επίσημα την Ελλάδα στα χέρια συμφερόντων τα οποία περιγράφει γλαφυρά ο παραιτηθείς αρχηγός Κώστας Σκούμας.

«Πάντα βρισκόμουν σε «πόλεμο» με τα κυκλώματα κάθε είδους που λυμαίνονται τον κόπο των Ελλήνων και δρούνε σε βάρος της Κοινωνίας» έγραψε μεταξύ άλλων ο τ. αρχηγός στην επιστολή του.

Τα κυκλώματα εντέλει φαίνεται ότι επικράτησαν. Είναι τα ίδια σκοτεινά κυκλώματα που στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν έβαλε αιφνιδίως υποψηφιότητα για την ηγεσία της Ν.Δ. και εξελέγη σκανδαλωδώς.

Είναι τα ίδια σκοτεινά συμφέροντα που έφεραν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία, ώστε να αρχίσει να βαφτίζει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της κοινωνίας ως «σκευωρίες», προκειμένου να φυγαδευτούν οι εγκληματίες αυτουργοί.

Ήταν αυτονόητο ότι αυτά τα συμφέροντα που έκαναν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα συνέχιζαν το αντεθνικό και αντικοινωνικό έργο τους. Ο έλεγχος της αστυνομίας ήταν απαραίτητο συστατικό, προκειμένου να συνεχίσουν οι άνομες ενέργειες των χορηγών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απόδειξη όλων αυτών είναι η νερόβραστη απάντηση της κυβέρνησης στον τέως αρχηγό, που αποδεικνύει ότι όχι μόνο έχει δίκιο, αλλά γνωρίζει και πάρα πολλά.

Οι πληγές που αφήνει ο Μητσοτάκης στην πατρίδα και την κοινωνία, θα κάνουν δεκαετίες για να κλείσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ