Τεράστια γκάφα της Ντόρας, ξύπνησε μαύρες μνήμες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πλαίσια της προσπάθειας αποδόμησης του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, η αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε στο φιλικό της MEGA, όπου και ανέφερε:

«Έχω εκλεγεί 11 φορές. Είναι πάρα πολλές. Δικαιούμαι, νομίζω, να ισχυρίζομαι ότι ξέρω τον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο. Ο νεοδημοκράτης ψηφοφόρος επιβραβεύει την αγωνιστικότητα των πολιτικών, όταν αγωνίζονται συλλογικά για τη φανέλα. Ταυτόχρονα, όμως, τιμωρεί κιόλας εκείνους που σε κρίσιμες στιγμές εξαφανίζονται και σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους».

Κινούμενη στην ίδια γραμμή με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Ντόρα Μπακογιάννη προσέθεσε ότι:

«Στην πολιτική είμαστε όλοι μαζί. Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τις μάχες – και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι ένα μήνυμα, νομίζω, προς κάθε κατεύθυνση και ισχύει για όλα τα κόμματα. Το βλέπετε πως σε οποιοδήποτε κόμμα και αν είσαι, όταν στη δυσκολία δίνεις τη μάχη, ο κόσμος το αναγνωρίζει. Όταν είσαι απών, ο κόσμος σε τιμωρεί».

Εύλογη η προσπάθεια της Ντόρας να εξασφαλίσει ότι ο αδερφός της θα παραμείνει πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Λησμόνησε όμως ότι υπάρχουν και μεγάλα παιδιά σε αυτή τη χώρα. Που είχαν ζήσει την οργανωμένη ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή το 2009, με ψέματα και συκοφαντίες.

Τότε λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κηρυχθεί αγνοούμενος. Η κυβέρνηση βαλλόταν με μαύρη προπαγάνδα από τους σημερινούς υποστηρικτές του Κυριάκου αλλά ο Κυριάκος ήταν άφαντος!

Και όμως, επιβραβεύτηκε. Η Ελλάδα καταστράφηκε, συνεχίζει να καταστρέφεται επειδή έπεσε ο Κώστας Καραμανλής, αλλά ο Κυριάκος ανταμείφθηκε που τότε εξαφανίστηκε. Έγινε πρωθυπουργός και ολοκληρώνει το σχέδιο της εθνικής καταστροφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ