Ο Καγκελάριος της Γερμανίας Σολτς δικαιώνει πανηγυρικά τον Προκόπη Παυλόπουλο για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή της βάρβαρης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία ο τ. ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος είχε συνδέσει το έγκλημα της Ρωσίας στην Ουκρανία με το αντίστοιχο έγκλημα, πριν 50 σχεδόν χρόνια, των Τούρκων στη Μαρτυρική Κύπρο.

Έκτοτε δεκάδες φορές, σ’ Ελλάδα και Κύπρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος υποστήριζε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας πρέπει να είναι προπομπός κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, αφού κατ’ ουσία η Τουρκία υπήρξε η «πρώτη διδάξασα» για τον Πούτιν.
Να θυμηθούμε ότι όλοι η «συστημικοί» δημοσιογράφοι, απολογητές του ΕΛΙΑΜΕΠ, έσπευσαν να λοιδωρήσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για «εθνοκεντρισμό» στο ζήτημα της ρωσικής εισβολής, δήθεν για να μειώσει το ρωσικό έγκλημα στην Ουκρανία!!

«Ω του θαύματος», πριν λίγο ο έγκριτος δημοσιογράφος Παντελής Βαλασόπουλος μετέδωσε στο OPEN TV ότι ο Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Όλαφ Σολτς συνέδεσε ευθέως, λέγοντας ότι έχουν την ίδια απαξία από πλευράς παραβίασης του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου, τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο!!

Για πολλοστή φορά ο Προκόπης δικαιώνεται για το ότι στα Εθνικά Θέματα πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι όταν έχουμε μαζί μας το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Και για πολλοστή φορά επίσης γίνεται περίγελος η απαράδεκτη νοοτροπία γραικυλισμού του εσμού του ΕΛΙΑΜΕΠ, που εκφράζει αντίστοιχα τον Κώστα Σημίτη και τον «διάδοχό» του, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ