Διονυσος: Οι ληστές άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και πίνακες ζωγραφικής και ξέχασαν τα γάντια τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκετά γρήγορη αναμένεται να είναι η εξιχνίαση μιας ακόμα ληστείας «μαμούθ» που έγινε σε σπίτι στο Διόνυσο με τους δράστες να φεύγουν με «χρυσή» λεία που περιελάμβανε χρήματα, κοσμήματα και πίνακες ζωγραφικής αλλά να ξεχνούν τα γάντια που χρησιμοποιήσαν!

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στη μεζονέτα 67χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 18 Μαρτίου, στην περιοχή του Διονύσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι δράστες, αφού παραβίασαν παράθυρο του πρώτου ορόφου, μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Μαγνησίας και στη συνέχεια, με τη χρήση τροχού, παραβίασαν χρηματοκιβώτιο, από όπου αφαίρεσαν, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα.

Αμέσως μετά, οι διαρρήκτες κατέβηκαν στο υπόγειο της μεζονέτας, όπου παραβίασαν δύο χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στον χώρο και πήραν κοσμήματα, καθώς και διάφορα έγγραφα.

Παράλληλα, στο υπόγειο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 67χρονου, οι δράστες εντόπισαν και τριάντα πίνακες ζωγραφικής, γνωστών ζωγράφων, τους οποίους, επίσης, αφαίρεσαν.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν το καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας.

Ωστόσο, από την χαρά τους ξέχασαν τα γάντια που φορούσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας στο χώρο του υπογείου και έτσι δίνουν ένα «ατού» στην αστυνομία που έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες είναι σεσημασμένοι και πάνω στα γάντια θα βρεθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ