Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Σε πανικό ο Μπάιντεν μόλις ρωτήθηκε για το 1 εκατομμύριο δολαρια “μίζα” από την κινεζική εταιρεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκδηλος ο πανικός στα μάτια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις καταθέσεις που έχουν βρεθεί σε μέλη της οικογένειας του από κινέζικο κολοσσό του οποίου ο ιδιοκτήτης συνδέεται στενά τόσο με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας, αλλά και με το Κρεμλίνο.

Η αποκάλυψη έρχεται καθώς ο Επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου, ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζέιμς Κόμερ ηγείται μιας έρευνας για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν και άλλων μελών της οικογένειας Μπάιντεν

«Υπήρχαν τρία μέλη της οικογένειας Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου ενός που δεν έχει αναφερθεί ποτέ πριν», δήλωσε ο Κόμερ για τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν που εμπλέκονται στη συναλλαγή με εμβάσματα από την Κίνα.“Αυτό δείχνει πόσο βαθιά η οικογένεια Μπάιντεν είχε εμπλακεί σε αυτό το σχέδιο (Κινεζικής) επιρροής. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιος ήταν ο σκοπός των χρημάτων.”

«Όλοι λένε ότι τα χρήματα ήταν για μια ενεργειακή συμφωνία, αλλά μου φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στενά ευθυγραμμισμένοι με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έστειλαν 3 εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρεία «κέλυφος» και τα μοίρασαν έτσι ώστε το ένα τρίτο να πάει την οικογένεια Μπάιντεν – τρία διαφορετικά μέλη της οικογένειας χωρίς προφανή λόγο», πρόσθεσε. “Δεν το επένδυσαν σε μια επιχείρηση. Απλώς, όπως φαίνεται, το έβαλαν στην τσέπη τους.

Ο Κόμερ αποκάλυψε ότι η επιτροπή βρίσκεται «στο κυνήγι» για περίπου δώδεκα άλλες παρόμοιες συναλλαγές μέσω εμβάσματος.

Η Επιτροπή Εποπτείας του Κογκρέσου έλαβε πρόσβαση από το Υπουργείο Οικονομικών σε περισσότερες από 150 αναφορές ύποπτων δραστηριοτήτων (SAR) που εστάλησαν από τις τράπεζες στο υπουργείο.

Ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα από το 2018 για τις φορολογικές του υποθέσεις — μια έρευνα που βασίστηκε, εν μέρει, σε ορισμένες συναλλαγές στο εξωτερικό. Αυτές αφορούσαν κεφάλαια από «Κίνα και άλλα ξένα έθνη», είπαν στο Fox News πηγές που γνωρίζουν για την έρευνα από το 2020.

Οι συναλλαγές Μπάιντεν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ!

Ο Κόμερ δεσμεύτηκε να «συνεχίσει να χρησιμοποιεί τραπεζικά έγγραφα και αναφορές ύποπτης δραστηριότητας για να παρακολουθεί την πορεία των χρημάτων ώστε να προσδιορίσει την έκταση των συναλλαγών της οικογένειας Μπάιντεν, εάν ο Τζο Μπάιντεν εκβιάζεται από αυτές τις συμφωνίες και εάν υπάρχει απειλή για την εθνική ασφάλεια».

Η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής έχει ήδη συγκεντρώσει έγγραφα και αρχεία σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν. Ο Κόμερ κάλεσε την Bank of America να παραδώσει στοιχεία σε βάθος δεκαετίας με οικονομικά αρχεία που ανήκαν σε τρεις από τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του Hunter Biden.

Η διερεύνηση της επιτροπής εκτός από τον πιθανό χρηματισμό της οικογένειας Μπάιντεν από τρίτες, εχθρικές χώρες, περιλαμβάνει και έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλες εκδρομές δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ