Φρίκη σε ίδρυμα των Αθηνών: Εξέδιδαν 14χρονο κορίτσι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα 14χρονο κορίτσι που είναι τρόφιμος σε ίδρυμα της Αθήνας, έπεφτε θύμα μαστροπείας, χωρίς κανένας να αντιληφθεί το οτιδήποτε μέχρι τώρα.

Την ώρα που παραμένει νωπή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια παιδοβιαστών, με εγκέφαλο τον Ηλία Μίχο, μια νέα φρικιαστική υπόθεση με θύμα ξανά ανήλικο κορίτσι, έρχεται στο «φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη μαθήτρια έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μερικές ημέρες, με τους κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος να προχωρούν σε δηλώσεις εξαφάνισης.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, το κορίτσι έφυγε ξανά από το ίδρυμα το μεσημέρι και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Λίγες ώρες μετά έφυγε και πάλι από το ίδρυμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιμελήτρια του ιδρύματος έμαθε ότι η ανήλικη είχε επαφές με έναν 30χρονο από την Ελευσίνα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ». Όπως πληροφορήθηκε, ο άνδρας εξέδιδε το κορίτσι και του έδινε λίγα χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός προσέγγισε την 14χρονη και το παιδί αποκάλυψε ότι το διάστημα που έλειπε βρισκόταν σε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων έμεινε κλειδωμένη για ώρες στο δωμάτιο. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 30χρονος είχε πείσει το κορίτσι να εκδίδεται για 100 ευρώ, ενώ παράλληλα της έλεγε ότι θα της παρέχει σπίτι στην Ελευσίνα και ρούχα.

Συλλήψεις

Το κορίτσι είχε δώσει ραντεβού μαζί τους σε σταθμό του Μετρό με σκοπό να πάει σε ραντεβού ωστόσο δεν εμφανίστηκε. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 30χρονος και άλλα τρία άτομα ηλικίας 23 ετών οι οποίοι είχαν ξεσπάσει τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμί της ανήλικης, ενώ παράλληλα είχαν καταγράψει τις σκηνές σε βίντεο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από πολλούς μήνες, ενώ για την εξαφάνιση του κοριτσιού είχε προχωρήσει σε πολλές ανακοινώσεις και το Χαμόγελο του Παιδιού. Το παιδί εξακολουθεί να αγνοείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ