Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Νεα Σμύρνη: Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί 50 φορές από τη δομή μέσα σε 3 χρόνια και κανένας δεν ασχολήθηκε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η κοινωνία περιμένει εδώ και μήνες να πέσει «φως» στην υπόθεση του Κολωνού, ένας νέος «Ηλίας Μίχος» είχε γίνει ο βασανιστής μιας 14χρονης που φιλοξενούνταν σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Μια νέα δυσώδης υπόθεση ξετυλίγεται, την ώρα που αποδεικνύεται ότι ούτε η δομή αλλά και ούτε οι Αρχές έδωσαν την δέουσα σημασία, παρά το γεγονός ότι τα ίχνη του κοριτσιού είχαν χαθεί πολλές φορές.

Μάλιστα προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι οι Αρχές είχαν συλλάβει τέσσερις άνδρες, ανάμεσά τους και τον 28χρονο μαστροπό της ανήλικης, ενώ το κορίτσι παρέμενε αγνοούμενο. Αρκετές ώρες μετά, το παιδί εμφανίστηκε στη δομή και κλήθηκε να δώσει κατάθεση για όσα έγιναν.

Από την ηλικία των 11 ετών!

Όπως προκύπτει, μέσα σε τρία χρόνια, έγιναν συνολικά 50 δηλώσεις εξαφάνισης για το παιδί από τους υπεύθυνους της δομής στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο κανένας μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει τι συμβαίνει με το κορίτσι. Ουσιαστικά από τα 11 του χρόνια το παιδί εξαφανιζόταν από το Ίδρυμα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκδίδει amber alert. Το κορίτσι επέστρεφε τελικά στη δομή μέχρι να εξαφανιστεί εκ νέου, ωστόσο δεν υπήρξε καμία μέριμνα, κανένας δεν γνώριζε που πήγαινε, τι έκανε και με ποιους βρισκόταν. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει και να δώσει τέλος στην εφιάλτη που ζούσε το ανήλικο κορίτσι στα χέρια του 28χρονου μαστροπού που κανόνισε ραντεβού με τους παιδοβιαστές σε ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

Τρία χρόνια μετά από όλες αυτές τις εξαφανίσεις, αποκαλύφθηκε η φρίκη μέσα στην οποία ζούσε η 14χρονη, την οποία ο 28χρονος αλλοδαπός με το όνομα «Ταχίρ» έπειθε να εκδίδεται με αντάλλαγμα χρήματα.

Εξαφανισμένη η «σωτήρας» Δόμνα

Την ίδια ώρα, η αρμόδια υπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου που πρόσφατα επιδόθηκε σε κυνηγητό ανθρώπων και οργανισμών για τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε διαπιστώσει κάτι μεμπτό, ενώ ταυτόχρονα στοχοποίησε την 12χρονη από τον Κολωνό, αποκαλύπτοντας από το βήμα της Βουλής σε ποιο σχολείο πηγαίνει, ασχολείται με τις… προεκλογικές βόλτες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ