42χρονος κατερρευσε και πέθανε ξαφνικά μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της αεροπορίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη στον μπασκετικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τάσου Μπαλάφα, ο οποίος «έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της αεροπορίας.

Ο 42χρονος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Ελένη Ευμορφοπούλου (προπονήτρια) και είχε δύο παιδιά, είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και είχε προσφέρει σε αυτήν και από άλλα πόστα.

4A0DD603 F82C 47B4 838B 51B20C339345

Σύμφωνα με το stereabasket.gr ο Τάσος Μπαλάφας έπαιξε κανονικά το μεσημέρι στο κλειστό του Σχηματαρίου με την ομάδα της Αεροπορίας και μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο γυμναστήριο για να αλλάξει.

Εκεί, φαίνεται πως κατέρρευσε και η σύζυγός του ήταν αυτή που τον βρήκε αναίσθητο. Του έγιναν μαλάξεις και ο γιατρός του αγώνα προσπάθησε να τον επαναφέρει με τον απινιδωτή του γηπέδου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ενας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα (21/3) το μεσημέρι σε ηλικία 42 ετών. Ο Τάσος Μπαλάφας, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, αλλά είχε προσφέρει και από άλλα πόστα, “έφυγε” μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της αεροπορίας. Τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ