Ηλικιωμένος βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχόμενες περιπτώσεις βιασμών ανήλικων κοριτσιών από αρρωστημένους ενήλικες, ακόμα και συγγενείς τους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Χαλκιδική από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021. «Πρωταγωνιστές» ένας 78χρονος και η 16χρονη -τότε- βαφτισιμιά του!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθησης μίας ανήλικης στη Χαλκιδική. Για την υπόθεση συνελήφθη δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης της κ.Ανακρίτριας, ο 78χρονος νονός της ανήλικης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί της Υπηρεσίας σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, της έδινε κάνναβη καθώς και αλκοόλ για να μειώσει τις αντιστάσεις της και και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις!

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης αφού νωρίτερα το προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ