Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Διεστραμμένος προπονητης βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καταπέλτης» ήταν η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο για τον διεστραμμένο προπονητή ο οποίος φέρεται ότι βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση η Ομοσπονδία κάνει λόγο για ένα «ανθρωπόμορφο τέρας» το οποίο ωθούσε μικρά κοριτσάκια σε καταδικαστέες πράξεις.

Παράλληλα, τονίζει πως δεν υπήρξε ποτέ καμία σχετικά καταγγελία που αφορούσε ασέλγεια και η αρρωστημένη δράση του προπονητή έγινε γνωστή μέσα από τις ειδήσεις.

Τέλος, τονίζεται πως η Ομοσπονδία θα βοηθήσει το έργο της δικαιοσύνης ενώ θα ζητηθεί από τον κ. Αυγενάκη να αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Νιώσαμε ντροπή και αποτροπιασμό στο άκουσμα της είδησης ότι ένας προπονητής του ταεκβοντό συνελήφθη επειδή φέρεται παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες που ανήκαν στο σύλλογό του. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι δάσκαλος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, μεταμορφώθηκε σε ανθρωπόμορφο τέρας, ωθώντας κάποια νεαρά κοριτσάκια σε πράξεις απεχθείς, καταδικαστέες, που χρήζουν νομικής παρέμβασης και φυσικά καταδίκης.

Δυστυχώς, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, έλαβε γνώση της δράσης του συγκεκριμένου προπονητή μόλις πριν από λίγη ώρα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Ουδέποτε είχαμε λάβει κάποια καταγγελία από τους γονείς ή τις ίδιες τις αθλήτριες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ήδη παρέμβει ώστε να αποπέμψουμε από την οικογένειά μας, ένα παραβατικό στοιχείο. Και δεν θα μέναμε μόνο εκεί. Εμείς οι ίδιοι θα τον είχαμε καταγγείλει στα αρμόδια όργανα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές όχι μόνο στο ταεκβοντό και τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά ούτε στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση ης ΕΛΟΤ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη δημιουργία συνθηκών ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Παράλληλα θα ζητήσουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή, τον οποίο η ΕΛΟΤ θα φροντίσει να τον διαγράψει από τς τάξεις της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ