Ξεσπά ο Άκης Τσελέντης: Η αιματοβαμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Αναζητούνται οι Μακεδονομάχοι του 2019»
Όνειδος-Το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 16 Μαρτίου 2023, απέρριψε τις ενστάσεις και νομιμοποίησε το Κέντρο «Μακεδονικής» γλώσσας.

Φυσικά πέρασε στα ψιλά. Τα ΜΜΕ γέμισαν με την είδηση για το πάρτι γενεθλίων της Μαριέτας Χρουσαλά στην Αίγυπτο και τα «πνευματικά πρότυπα ημίγυμνα celebrities» που εξήγαγαν τον Ελληνικό πολιτισμό στην χώρα αυτή…. (και ενώ ο κόσμος αγκομαχά για το μεροκάματο αυτοί οι νεόπλουτοι έχουν το θράσος να μας επιδεικνύουν τον πλούτο τους)
Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά και του Μέγα Αλέξανδρου, από τις αθλιότητες των νεοελλήνων… η αιματοβαμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα ξένων χωρών και κέντρων εξουσίας.

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.
Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας.

Η κατάπτυστη εθνικά απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, επιβεβαιώνει την πεποίθηση των Ελλήνων πως η δικαιοσύνη στην χώρα μας είναι θεότυφλη και εκτελεί τις εντολές της πολιτικής- οικονομικής ελίτ. Μπορεί μια πρωτοδίκης να διαγράφει την Ελληνική ιστορία;
Η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που υποτίθεται πως θα έλυνε όλα τα προβλήματα με τα Σκόπια, δημιούργησε “Μακεδονική γλώσσα” , “Μακεδονικά σχολεία” και “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα …. τα άσχημα τώρα αρχίζουν, με τους μακεδονομάχους των συλλαλητηρίων, να έχουν κρυφτεί στα κομματικά μαντριά τους. Οι μάσκες έπεσαν …

ΔΗΜΟΦΙΛΗ