Σήψη και δυσωδία: Βιασμοί ανηλίκων, κυκλώματα μαστροπείας και ανωμαλίες κάθε μέρα στο φως της δημοσιότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνες για τυχόν άλλα θύματα του προπονητή tae kwon do σε βάθος τριετίας, γίνονται από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών. Ο βιαστής της Ηλιούπολης βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών, ενώ αναμένεται αύριο, Παρασκευή 24/3, να οδηγηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή.

Ο 44χρονος προπονητής taekwondo o οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα, για την καταγγελλόμενη επί σειρά ετών σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών, δεν δίσταζε ακόμα και να διοργανώνει πιτζάμα πάρτι για να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των παιδιών αλλά και των γονιών. Οι πέντε καταγγέλλουσες νεαρές κοπέλες περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του προπονητή των πολεμικών τεχνών. Συγκεκριμένα, μέσα στις καταθέσεις τους, αναφέρουν βασανισμούς και ψυχολογικό πόλεμο. Ο 44χρονος πλησίαζε συγκεκριμένα κορίτσια που ήταν πολύ καλά στο άθλημα, τα εκθείαζε και τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, αν έκαναν ατομική προπόνηση. Προσπαθούσε να έρθει κοντά με τις οικογένειες των κοριτσιών, να γίνει φίλος τους και έμπαινε στα σπίτια τους. Υπήρχαν ακόμα και περιπτώσεις που διοργάνωνε ακόμα και μπάρμπεκιου αλλά και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του.

«Δεν είχα διακρίνει κάποια περίεργη συμπεριφορά»

Ο Γιάννης Χιωτάκης, προπονητής Ταεκβοντό-ΓΓ. Αθλητισμού και ο Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης, Υπ. Επικοινωνίας Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό αναφέρθηκαν στον βιασμό ανήλικων μαθητριών από προπονητή. Και οι δυο γνώριζαν πολύ καλά τον 44χρονο κατηγορούμενο, και είναι σοκαρισμένοι για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όπως ανέφεραν, είχε διακρίσεις στον χώρο του, ενώ αναφορικά με την συμπεριφορά του δεν είχε αντιληφθεί κανείς τίποτα.
Ο προπονητής των πολεμικών τεχνών προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών που προπονούσε. Μοναδικός του σκοπός να ξεμοναχιάζει τα κορίτσια και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις. Οι ανώμαλες και διεστραμμένες του δράσεις διήρκησαν από το 2009-2020, με τις νεαρές κοπέλες που σήμερα είναι από 19 έως 26 ετών, τότε να βιώνουν τον εφιάλτη στην τρυφερή ηλικία των 12 έως 16 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες καταθέσεις και από άλλες κοπέλες. Την ίδια στιγμή, τα στόματα ανοίγουν, με γείτονες και συναδέλφους του 44χρονου προπονητή να υποστηρίζουν ότι τον έβλεπαν στο αμάξι και στην μηχανή με κοπέλες επί τουλάχιστον δέκα ολόκληρα να τις πηγαίνει στο σπίτι του. Ωστόσο οι περισσότεροι γείτονες και συνάδελφοί του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον 5 κοριτσιών.
Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, ο κατηγορούμενος είχε βίαια ξεσπάσματα ακόμα και με την οικογένεια του. Μάλιστα, χώρισε με την πρώην γυναίκα του εν μέσω κορωνοϊού, γιατί υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Όταν χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έσπασε όλο το σπίτι και άρπαξε μια καραμπίνα, ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Έπειτα ο κατηγορούμενος φαίνεται να δημιούργησε στον ημιώροφο του γυμναστηρίου, ένα μικρό σπίτι όπου εκεί όπως φαίνεται έγινε το «κολαστήριο» για τα ανήλικα κορίτσια. Ο 44χρονος αντιμετωπίζει πλέον βαριές κατηγορίες καθώς συνελήφθη για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και πλήθος ακόμα αδικημάτων, όπως κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματά του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Η Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή.
Σοκάρει η υπόθεση της μαστροπείας 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Την ίδια ώρα, δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις και για την υπόθεση της 14χρονης από το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας από τους συλληφθέντες ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία της ανήλικης κοπέλας, είχε ισχυριστεί παλαιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή πως γνώριζε πράγματα και γεγονότα για την Κιβωτό του κόσμου ενώ σε συνέντευξη του είχε υποστηρίξει πως είχε εργαστεί σε δομή της κιβωτού. Το κορίτσι διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας. Το κορίτσι έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η ανήλικη επιβεβαίωσε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι την περασμένη Κυριακή πήγε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με έναν άνδρα με καταγωγή από την Γεωργία, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές. Τον συγκεκριμένο της τον είχε γνωρίσει 29χρονος μαστροπός, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της είχε πει να συναντάται με διάφορους άνδρες έναντι 100 ευρώ. Τρεις νεαροί άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί έως τώρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Ο 29χρονος λέγεται “Ταχίρ” από το Μπαγκλαντές είναι παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Χαλκιδική: 78χρονος κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθησης μίας ανήλικης στη Χαλκιδική. Ο 78χρονος νονός της ανήλικης κρατείται ήδη προσωρινά στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του σε ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική καταγγελία. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.
Το προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ