Ο μοναδικός μαθητης στους Αρκιους ετοιμάζεται για την παρέλαση και μας κανει περήφανους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει την γιορτή της 25ης Μαρτίου ο μαθητής Άγγελος Κουβαράς ο οποίος μένει στους Αρκιούς και είναι ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο του νησιού προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη παρέλαση όπως επιβάλλει η ημέρα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Για την παρέλαση αλλά και στην ζωή τους στο ακριτικό νησί μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τόσο ο μικρός μαθητής, όσο και η δασκάλα του, Ιωάννα Θεοφανίδου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η κ. Θεοφανίδου αυτή τη φορά ο μαθητής δεν θα παρελάσει μόνος του!

«Ο Άγγελος είναι ο μοναδικός μαθητής, αλλά και παιδί σε όλο το νησί. Το Σάββατο θα παρελάσουμε κανονικά, θα τιμήσουμε την ημέρα. Στην παρέλαση αυτή την φορά δεν θα είμαστε μόνοι μας – όπως τις δύο προηγούμενες φορές – θα παρελάσουμε παρέα με μία τάξη από ένα δημοτικό σχολείο της Αθήνας», ανέφερε.

Μιλώντας για τις συνθήκες διδασκαλίες η δασκάλα του μαθητή είπε ότι είναι σαν ιδιαίτερο μάθημα, αλλά είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και τόνισε ότι πια αισθάνεται τον μαθητή της σαν οικογένεια.

Όσο για τον Άγγελο ανέφερε πως δεν είναι τόσο δύσκολη η ζωή στο νησί και νιώθει πολύ ωραία. Ωστόσο, δεν έκρυψε πως περιμένει το καλοκαίρι ώστε να τον επισκεφτούν οι φίλοι του.

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν είναι τόσο δύσκολο. Περιμένω το καλοκαίρι να έρθουν οι φίλοι μου να περάσω ωραία, αλλά εντάξει έχω υπομονή να περιμένω να παίξω με τους φίλους μου. Ψαρεύω, κάνω ποδήλατο, παίζω επιτραπέζια με την δασκάλα μου, κάνω τα πάντα», είπε ο Άγγελος.

Δείτε τι είπαν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ