Η απερχόμενη κυβέρνηση ανοίγει κερκόπορτες που θα απειλούν την Ελλάδα για δεκαετίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γερουσιαστής Μενέντες σε ακρόαση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μπλίνκεν, οποίος Μπλίνκεν προφανώς ζήτησε έγκριση πώλησης μαχητικών F 16 προς την Τουρκία, αρνήθηκε λέγοντας ότι ένας δύσκολος σύμμαχος «λέγεται» Τουρκία.

Τουτέστιν το παιχνίδι «αγκαλιές» που παίζει ο Δένδιας με τον Τσαβούσογλου πού άραγε αποβλέπει; Η Τουρκία δεν απειλεί τον Μενέντες. Τον ίδιο τον Δένδια απειλεί, δηλαδή τον κάθε Έλληνα, και ο Δένδιας δείχνοντας με τις αγκαλιές πως δεν απειλείται ο κάθε Έλληνας, δεν νοεί πως ανοίγει παράθυρο για την Τουρκία να αποκτήσει σύγχρονα όπλα για να απειλεί πιό αποτελεσματικά ποίον άλλλο;

Τον Έλληνα φυσικά πρώτο πρώτο. Εκτός αν ο κ. Νίκος ξέρει κάτι άλλο, και …το φυλάει για τον εαυτό του. Στους υποστηρικτές του διεθνούς δικαίου, και όχι μόνο της Ελλάδας, δεν τους αδυνατίζουν τα επιχειρήματα, αντίθετα τους τα ενισχύουν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα τελευταία της, όπως αυτό φαίνεται καθαρά πλέον, πού το πάει; Και γιατί, αφού ο Ελληνισμός δεν αντέχει και άλλες « νέες μακεδονίες» τριγύρω του. ΠΑΝΤΟΥ τριγύρω του, αφού αυτό εξάγεται με Ράμα, Κόσσοβο, ακόμα και με τον προσωρινό της Λιβύης που «σήκωσε» κεφάλι επειδή δεν τον ρωτήσαμε πριν αρχίσουν οι γεωτρήσεις στην Κρήτη. Μιά κυβέρνηση, αυτή του Μητσοτάκη, αξίας «μπρόκολο».. Έτσι μας μετράνε, και μή χειρότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ