Το Qatargate, η συνεργασία τουρκικών και πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, ο Panzeri, ο σύζυγος της Καϊλή και ο Τούρκος δικηγόρος που είναι φίλος του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από μερικά χρόνια, διάφορες εκθέσεις ανέφεραν ότι η Τουρκία και το Πακιστάν είχαν δημιουργήσει μια ειδική μονάδα για να διεξάγει προπαγάνδα κατά της Ινδίας, ειδικά στο Τζαμού και Κασμίρ. Η Πακιστανική ISI (μυστικές υπηρεσίες) είχαν αναλάβει όλο το πρότζεκτ. Ένα παράδειγμα αυτής της συντονισμένης κοινής εκστρατείας έγινε εμφανές στις αρχές του 2021, όταν μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο κατέθεσε νομική έφεση σε δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά του Υπουργού Εσωτερικών και του Αρχηγού Στρατού της Ινδίας για φερόμενα ”εγκλήματα” πολέμου στο Τζαμού και Κασμίρ.

Πιο πρόσφατα, ενώ το σκάνδαλο Qatargate αποκάλυψε τη διαφθορά των βουλευτών της ΕΕ από το καθεστώς του Κατάρ που περιλάμβανε δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος άνω των 300.000 ευρώ, είναι λιγότερο γνωστό ότι ο βασιλιάς στο σκάνδαλο, ο Hakan Camuz ήταν επίσης ο εγκέφαλος πίσω από τις ενορχηστρωμένες επιθέσεις στο Ινδία πέρυσι. Ο Hakan Camuz είναι νομικός σύμβουλος Τουρκικής καταγωγής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ