14χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδελφή του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστια ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε στο χωριό Άγιος Ιωάννης της Αμαλιάδας όταν ένας 14χρονος σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του καταλάθος!

Ευτυχώς, τα σκάγια πέτυχαν την μικρή στο πόδι καθώς αν ήταν σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος ίσως οι συνέπειες να ήταν πολύ μεγαλύτερες….

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο σπίτι του παππού των δύο παιδιών.

Το αγόρι έπαιζε με το όπλο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό, και το σήκωσε κάνοντας πως στοχεύει την αδερφή του. Ωστόσο, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η ανήλικη τραυματίστηκε καθώς η καραμπίνα ήταν γεμάτη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, διακομίστηκε, συνοδεία Αστυνομίας στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς το παιδί δε μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα και έτσι τραυμάτισε την αδερφή του στο πόδι.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως και γιατί είχε αφήσει ο παππούς την καραμπίνα σε δημόσια θέα έτσι ώστε να την πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ