Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Πρώην μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής πιέζει αφόρητα τον Κυριάκο για «μεταγραφή»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην στέλεχος πολυεθνικής η οποία συζητήθηκε και συζητείται ακόμα, πιέζει αφόρητα τον πρωθυπουργό προκειμένου να ανοίξει την πόρτα της Πειραιώς σε στέλεχος άλλου κόμματος που πλέον νιώθει ξένο σώμα.

Υπήρχε πάντα η διακριτική πίεση τόσο από τον πρώην υψηλόβαθμο στις επιχειρήσεις αλλά και από νυν υπουργό του Κυριάκου προκειμένου αυτή η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα θεωρείτο πως ο «στόχος» ήταν καλύτερα να μείνει στο κόμμα του, προκειμένου να λειτουργήσει ως «Δούρειος Ίππος».

Δημοσκόπηση όμως η οποία μάλιστα πληρώθηκε πανάκριβα, έδειξε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος δεν έχει πλέον καμία τύχη για να βρεθεί στην επόμενη Βουλή. Άρα το σενάριο του «βαλτού», ναυαγεί. Πρέπει λοιπόν να διασωθεί, καθώς στο παρελθόν είχε προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην πολυεθνική και στο στέλεχος.

Το στέλεχος με τη σειρά του, έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Κυριάκο. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες η πίεση του έχει γίνει αφόρητη, προκειμένου ο πρωθυπουργός να πραγματοποιήσει την μεταγραφή. Αφόρητη, σε βαθμό εκβίασης.

Πηγη: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ