Αγωνία για την ψυχολόγο Αγγελική Κυβεριώτη που αγνοείται από την Αθήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της Αγγελικής Κυβεριώτη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Οκτώβριο του 2022 από συγγενικό της σπίτι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Η μητέρα και οι δύο αδελφές της Αγγελικής δεν έχουν σταματήσει να την αναζητούν και φοβούνται τα χειρότερα για την τύχη της.

Η αδελφή της 50χρονης Αγγελικής, Γεωργία, μιλώντας για την εξαφάνισή της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το «Τούνελ».

Η Αγγελική ήταν γλωσσομαθής, με σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία και τον τελευταίο καιρό προτιμούσε να βοηθάει εθελοντικά ταλαιπωρημένους συνανθρώπους της σε κέντρα απεξάρτησης. Οι συνάδελφοί της την χαρακτηρίζουν ευαίσθητη, γλυκιά και ήρεμη. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή η Αγγελική επηρεάστηκε αρνητικά όταν δεν προσελήφθη από τη δομή που βοηθούσε, σε περίοδο διορισμών.

Είχε χάσει και τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια, γεγονός που την είχε πληγώσει. Η εξαφάνισή της έχει βυθίσει στην αγωνία τους συγγενείς της που την αναζητούν…

Έκκληση για βοήθεια από τους συγγενείς

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε η αδελφή της Αγγελικής, Γεωργία, μιλώντας στο «Τούνελ».

Μετά την εξαφάνιση ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την αδελφή της και την ενημέρωσε πως την είδε ταλαιπωρημένη.

«Με πηρέ κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι η Αγγελική πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι γιατί τον γνώριζε από παλιά. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε τόσο ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Στη συνέχεια η Γεωργία απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να μιλήσει. «Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για το λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε», κατέληξε η Γεωργία.

Πηγή: anikolouli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ