Εξοργιστική αποκάλυψη Βαξεβάνη για τον Παπαθανάση: Δεν φαντάζεστε τι κούρεμα του έκανε η Eurobank!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργιστική καταγγελία για το «κούρεμα» του υφυπουργού Παπαθανάση από τη Eurobank – Προσφυγή στην δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο υφυπουργός.

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει: Πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ από 1.800.000 χρέος. Δηλαδή 97% κούρεμα. Κάνε και συ ρύθμιση #Παπαθανάση στη @Eurobank_Group

Η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από τις θηριωδίες των εισπρακτικών και των funds που δεν διστάζουν να ξεσπιτώσουν οικογένειες με μικρά παιδιά, χαροκαμένες οικογένειες με ορφανά – όπως είδαμε με την περίπτωση του βουλευτή Καππάτου – γέροντες και χήρες για να τους πάρουν τα σπίτια.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει προκληθεί μεγάλη συζήτηση μετά από την αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης εμπλέκεται σε μία σκοτεινή υπόθεση με μεταβίβαση της περιουσίας του προκειμένου να μην κατασχεθεί για οφειλές στην τράπεζα Eurobank.

Ο ίδιος ο υπουργός του Μητσοτάκη ισχυρίζεται πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα Eurobank, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του. Εάν φυσικά ήταν κοινός θνητός, το σπίτι του και ολόκληρη η περιουσία του θα είχαν ήδη κατασχεθεί από την τράπεζα, όπως γίνεται σε χιλιάδες περιπτώσεις.

Πριν από λίγο όμως ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, προέβη σε μία απίστευτη καταγγελία αναφορικά με το ύψος του κουρέματος που παρείχε η Eurobank στον υφυπουργό Παπαθανάση. Η καταγγελία που έχει τεράστια βαρύτητα, διότι η εφημερίδα Documento ήταν αυτή που αποκάλυψε την σκανδαλώδη υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη, ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης πλήρωσε μόλις 50.000 €, έναντι του συνολικού χρέους 1,8 εκ. Ευρώ που είχε. 97% κούρεμα σε Δάνειο με εμπράγματες εγγυήσεις, όπου μάλιστα η Eurobank είχε κερδίσει την αγωγή για καταδολίευση.

Εάν η πληροφορία ισχύει, μιλάμε για κακουργήματα που δεν μπορεί να κρυφτούν πίσω από το τραπεζικό ακαταδίωκτο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Παπαθανάση.

Δείτε την ανάρτηση – απάντηση του υφυπουργού Παπαθανάση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ