Πλειστηριασμοί Μητσοτάκη… Σόδομα και Γόμορα! Έβγαλαν σε πλειστηριασμό σπίτι της εργατικής κατοικίας για 6.000 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλειστηριασμοί: Τα funds κατέσχεσαν από δανειολήπτρια σπίτι της εργατικής κατοικίας – Η κ. Ελένη, μίλησε στο Mega για το σπίτι το οποίο της κατέσχεσαν και είναι της εργατικής κατοικίας

Σόδομα και Γόμορα» με τους πλειστηριασμούς και τα funds, καθώς έχει χαθεί πλέον ο έλεγχος και οι δανειολήπτες βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.

Μία γυναίκα που έχει χρέη στην τράπεζα και έχει πάρει σπίτι στην εργατική κατοικία, έβγαλαν το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο είναι ακατάσχετο βάσει νομοθεσίας. Η γυναίκα δεν έχει μάλιστα χρέη από στεγαστικό δάνειο, ήταν ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης, ύψους 7.000 ευρώ. Στο κεφάλαιο κίνησης, δεν πληρώνουν κεφάλαιο οι δανειολήπτες όταν αποπληρώνουν κάθε μήνα, πληρώνουν μόνο τόκους και όταν έρχεται η ώρα πληρώνουν το κεφάλαιο.

Μάλιστα η γυναίκα είναι εγγυήτρια και δεν είναι η βασική κάτοχος του δανείου, και της έκαναν κατάσχεση στην εργατική κατοικία ως εγγυήτρια, βγήκε το σπίτι στον πλειστηριασμό, ωστόσο το σπίτι δεν βρέθηκε κάποιος να το «χτυπήσει» και ήδη έχει σταλεί εξώδικο προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση, καθώς το σπίτι του τέως ΟΕΚ είναι ακατάσχετο.

Η κ. Ελένη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Mega για το σπίτι το οποίο της κατέσχεσαν τα funds και είναι της εργατικής κατοικίας.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Είναι δάνειο αγοράς ενός αγροτικού αυτοκίνητου. Πάρθηκε αυτό το δάνειο από τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν εγγυήτρια, ήταν ένα χαμηλό δάνειo 6.500-7.000 ευρώ, δεν μπόρεσε αυτό το δάνειο να αποπληρωθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσχωρήσει και να πουληθεί σε funds και να επιβληθεί στο σπίτι αυτό πλειστηριασμός ενώ είναι ακατάσχετο», είπε αρχικά.

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ