Έσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν πασίγνωστο τράπερ έξω από σινεμά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε έξω από κινηματογράφο όταν οι οπαδοί ενός τράπερ επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια έναν άλλο γνωστό τράπερ και μάλιστα του έβγαλαν τα ρούχα και τον παράτησαν γυμνό για να τον εξευτελίσουν!

Μάλιστα, οι φανς του τράπερ που έκαναν την επίθεση δεν δίστασαν να την τραβήξουν και σε βίντεο το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός τράπερ είχε πάει σινεμά με την σύντρόφό του. Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, όταν βγήκε από την αίθουσα δέχθηκε την ξαφνική επίθεση.

Το βίντεο – ντοκουμέντο δείχνε ότι ο καλλιτέχνης δέχεται την επίθεση από μια ομάδα οκτώ ατόμων και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.

Τα οκτώ άτομα χτυπούσαν ανελέητα τον τράπερ και τον έβριζαν χυδαία.

Στο τέλος, για να τον διαπομπεύσουν του αφαίρεσαν τα ρούχα!

«Τι θα κάνεις τώρα μωρή πουτ@@@», ακούγεται να του λένε στο βίντεο οι δράστες, αφού τον έχουν πιάσει και τον δέρνουν.

Η κοπέλα του ουρλιάζει και την απειλούν να σταματήσει για να μην δείρουν και την ίδια. Στη συνέχεια, τον ξεγυμνώνουν και φωνάζουν «να ο κω@@@του, θα τον σκίσω».

Σύμφωνα με το «Πρωινό» τον ξυλοδαρμό έκανε μία από τις ομάδες είναι είναι «γνωστές» στην Ασφάλεια Αττικής.

«Τα επεισόδια μεταξύ του είναι πολύ συχνά. Κάποιοι έχουν και φάκελο. Αλλά αυτή η λογική της υποκουλτούρας που βλέπουμε πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει», σχολίασε η Άρια Καλύβα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ