Και αλλος σταθμαρχης του ΟΣΕ νεκρός σε τροχαιο: Ο συνταξιούχος σταθμάρχης στο Βόλο, Κώστας Πρασσάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το πρωί στα «Αϊβαλιώτικα» που είχε σαν συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου Κώστα Πρασσά, πατέρα τριών παιδιών.

Ο εκλιπών σύμφωνα με το fumara.gr είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ και ήταν συνταξιούχος.

Να θυμησουμε πως Νεκρός σε τροχαίο βρέθηκε χθες στο Σούνιο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του #ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, πρόσωπο-κλειδί στη διερεύνηση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα #Τέμπη καθως ο προφυλακισμένος σταθμάρχης τον είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο για τις βάρδιες όλων των σταθμαρχων !! Παρότι μάλιστα είχε κατονομαστεί από τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, δεν είχε κληθεί για κατάθεση από τις ανακριτικές Αρχές!

Θύμα του τροχαίου που έγινε στο Λαγονήσι είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ