Προφυλακιστέος ο προπονητής tae kwon do

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την πόρτα της φυλακής θα περάσει ο προπονητής του tae kwon do ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε πέντε αθλήτριες του όταν ήταν ανήλικες.

Ο 44χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας όπου απολογήθηκε για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όμως, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Σε βάρος του 44χρονου ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Ο ίδιος συνελήφθη μετά ένταλμα των δικαστικών Αρχών για βαριές κακουργηματικές πράξεις που κατήγγειλαν πέντε ενήλικες, πλέον, πρώην αθλήτριές του και αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020.

Η δικηγόρος του Πέρσα Χαρατσιάρη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία.

«Πριν απαντήσει στον ανακριτή, δεν θα κάνουμε δίκη εκτός των τειχών. Σεβόμαστε βέβαια το ενδιαφέρον του κοινού. Επειδή είναι ένα σοβαρότατο θέμα γιατί οι καταγγελλόμενες, φερόμενες πράξεις έχουν μεγάλη απαξία. Πριν απολογηθεί όμως δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στην ουσία. πρέπει να προστατευτούν και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου. Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη και το τεκμήριο της αθωότητάς του», είχε αναφέρει.

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τόν περιγράφουν ως βίαιο που την είχε χτυπήσει επανειλημμένως και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κοροϊδέψει πάρα πολλές οικογένειες. Μιλώντας πρόσωπα οικεία της πρώην συζύγου του τόνισαν ότι «η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ