Η γυναίκα με το υπέροχο χαμόγελο, περιέγραψε την απόλυτη καταστροφή που έρχεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η. Monica Crowley είναι η πρώην Βοηθός Υπουργός Δημοσίων Υποθέσεων για το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Συνεργάστηκε με μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ, όπως το Fox, τους The Washington Times ενώ είναι και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Τον Δεκέμβριο του 2016, η κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Monica Crowley θα διοριστεί αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Αποσύρθηκε ένα μήνα αργότερα μετά από αναφορές για λογοκλοπή σε βιβλίο που επιχείρηση γράψει το 2012.

Στις 16 Ιουλίου 2019, ο Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό της ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών.

Η Monica Crowley λοιπόν πριν από λίγη ώρα, αποκάλυψε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Σε μία ανάλυση της στο Fox, η αναλύτρια αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία κρατάει πρακτικά την τύχη του δολαρίου στα χέρια της. Εάν οι Άραβες αποφασίσουν να τιμολογήσουν το πετρέλαιο τους σε Γιουάν, τότε απειλείται η παντοδυναμία του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Για την ακρίβεια, έπειτα από την επέλαση της Κίνας στην αραβική χερσόνησο και την ιστορική συμφωνία μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν, αυτή η εφιαλτική για τις ΗΠΑ εξέλιξη, φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Θα έρθει δε ως συνέχεια της απόφασης της Κίνας να ξεφορτωθεί τα αμερικανικά ομόλογα που είχε στην κατοχή της, ενώ τυχόν απόφαση των Αράβων υπέρ του Γιουάν, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς θα συμπαρασύρει και την οικονομική ένωση των BRICS.

Αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ένας πραγματικός οικονομικός Αρμαγεδδώνας, ο οποίος δεν θα έχει σχέση με όσα έχουμε ζήσει έως σήμερα στις διάφορες κρίσεις. Οι πληθωριστικές πιέσεις που θα ξεκινήσουν από τις ΗΠΑ θα είναι ανεξέλεγκτες, οπωσδήποτε θα επηρεάσουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες και θα εκτινάξουν στα ύψη τις τιμές. Κυρίως όμως, θα καταστήσουν το δολάριο ένα άχρηστο νόμισμα το οποίο θα εκτυπώνεται μανιωδώς από την FED, αλλά πρακτικά δεν θα έχει αντίκρισμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ