28χρονη η μακελάρισσα του σχολείου στο Νάσβιλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ένοπλη 28χρονη πυροβόλησε θανάσιμα τρεις μαθητές και τρεις ενήλικες σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ προτού πυροβοληθεί και σκοτωθεί από την αστυνομία, στον πιο φονικό πυροβολισμό σε σχολείο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Η δράστης μπήκε στο Covenant School από μια πλαϊνή πόρτα και ήταν οπλισμένη με τουλάχιστον δύο τουφέκια εφόδου και ένα πιστόλι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Metro Nashville, Don Aaron. Έριξε πολλαπλούς πυροβολισμούς στον πρώτο και δεύτερο όροφο του σχολείου.

Δείτε το φρικτό βίντεο με τις μαζικές δολοφονίες

https://twitter.com/jackposobiec/status/1640555718519472128?s=61&t=MZB0n2Vam-TIfjd5ciZ0ew

Μια πενταμελής ομάδα αστυνομικών άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγε στον δεύτερο όροφο και πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα. Η πρώτη κλήση για τον πυροβολισμό ήρθε στις 10:13 π.μ. και η δράστης ήταν νεκρός 14 λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία αρχικά είπε ότι η δράστης φαινόταν να ήταν έφηβη, αλλά αργότερα είπε ότι είναι μια 28χρονη λευκή γυναίκα που ζει στο Νάσβιλ. Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζον Ντρέικ είπε ότι τα αρχικά του ευρήματα έδειξαν ότι κάποια στιγμή ήταν μαθήτρια στο σχολείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νάσβιλ προσπάθησε να προσφέρει πρώτες βοήθειες σε όσους είχαν σημάδια ζωής και μετέφερε τρία παιδιά μαζί με δύο ενήλικες από το σημείο, δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Κέντρα Λόνεϊ, τα οποία δεν επέζησαν.

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο φοιτούν περίπου 200 μαθητές, ηλικίας έως και 12 ετών. Η ένοπλη επίθεση σε σχολείο έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλες ένοπλες επιθέσεις, που καταγράφηκαν την προηγούμενη χρονιά σε σχολεία των ΗΠΑ.

Μόλις τον Μάιο, ένας 18χρονος σκότωσε 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς σε σχολείο της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ