Σάλος με την εξομολογηση του Γιώργου Λιανη για την σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Γιώργος Λιάνης έδωσε μια άκρως πικάντικη συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» στην οποία έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Λιάνης ενώ αναφερόταν στη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, εξομολογήθηκε πως είχε και ένα σύντομο ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη περιγράφοντας μάλιστα με άκρως γλαφυρό τρόπο μία από τις συναντήσεις τους.

Τόνισε αρχικά πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ και συνέχισε:

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”.

Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία.

Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ