Τίναξαν στον αέρα και το Ελληνικό! Αποχωρούν οι δύο τράπεζες…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίστευτη ανικανότητα αλλά και απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκαλύπτεται περίτρανα από τις εξελίξεις στην προβληματική επένδυση του Ελληνικού.

Η κυβέρνηση ισχυριζόταν ότι οι μπουλντόζες θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα εκλογής Μητσοτάκη, δηλαδή τον Ιούλιο του 2019. Πέρασαν τέσσερα χρόνια και το έργο θυμίζει βομβαρδισμένο χωράφι της Ουκρανίας, ενώ σε μία πρωτοφανή επίδειξη ασυδοσίας, ο Λάτσης αποφάσισε και έκοψε σε οικόπεδα το φιλέτο της έκτασης για να το πουλήσει σε  «στρέμματα»!

Η είδηση λοιπόν που αποκαλύπτει το έγκυρο capital.gr είναι η επιτομή της Αχρηστίας και ανικανότητας μίας κυβέρνησης που κατέστρεψε την Ελλάδα έχοντας στο πλευρό της τα συστημικά ΜΜΕ τα οποία γέμισε με χρήμα προκειμένου να έχει το ακαταδίωκτο, το ακαταλόγιστο και την απόλυτη έλλειψη ελέγχου. Και οι δύο τράπεζες που χρηματοδοτούσαν το έργο, η Πειραιώς και η Eurobank, όπως όλα δείχνουν, εγκαταλείπουν την ιδιωτική συμμετοχή τους στο project!

Ελληνικό: Η Τράπεζα Πειραιώς έφυγε, η Eurobank το σκέφτεται

Το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ είναι της Βάσως Αγγελέτου

Να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για “απόβαση” στο Ελληνικό αποφάσισε η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης της σχετικής συμφωνίας επένδυσης βρίσκεται και η Eurobank, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τουCapital.gr.

Στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς η απόφαση έχει ληφθεί οριστικά, αναφέρουν πηγές με γνώση των διαδικασιών, εξηγώντας ότι η εκτίναξη του κόστους κατασκευής ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης που ακολούθησε καθιστούν απαγορευτική την υλοποίηση της επένδυσης ύψους 121 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ