Διαμαρτυρία κατά της ομιλίας Τατάρ στο King’s College

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο King’s College London, διοργανώνεται εκδήλωση προπαγανδιστικού περιεχομένου από την τουρκική κοινότητα του πανεπιστημίου με τίτλο «Το μέλλον στο Κυπριακό». Καλεσμένος ομιλητής ο ψευδοπρόεδρος του κατοχικού καθεστώτος, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος μάλιστα χωρίς κανένα ίχνος ντροπής παρουσιάζεται από τους διοργανωτές ως «πρόεδρος της ΤΔΒΚ».

CB00051D 4BFB 4EF9 A863 6F2F3541E803

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ξεκάθαρος, στοχεύουν στην παραπληροφόρηση της φοιτητικής κοινότητας και όχι μόνο, μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου της σταδιακής αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Σχέδιο που χρόνια τώρα βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, με την συμβολή της αποικιοκρατικής Αγγλίας, ενόσω η πολιτεία μας παραμένει ανυσηχητικά αδρανής.

Ως Μέτωπο Κ.Φ.Η.Β., αποστείλαμε επιστολή στην φοιτητική ένωση του πανεπιστημίου ζητώντας την ακύρωση της εκδήλωσης, κινητοποιήσαμε την ΕΦΕΚ και ενημερώσαμε την Ύπατη Αρμοστεία καθώς και άλλα οργανωμένα σύνολα Κυπρίων και Ελλαδιτών.

Συμφοιτήτρια, συμφοιτητή, πόσο ακόμα θα ανέχεσαι να αποκαλούν τα χώματα της κατεχόμενης σου πατρίδας «τδβκ»; Πόσο ακόμα θα ανέχεσαι την νομιμοποίηση των εγκλημάτων της Τουρκίας και για πόσο ακόμα θα παραμένεις αδρανής;

Καλούμε όλους τους Έλληνες που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως παραστούν έξω από το Council Room King’s Building στο Λονδίνο, σήμερα Τετάρτη (29/03) η ώρα 17:00 και να φωνάξουν μαζί μας κατά του κατοχικού ηγέτη με σκοπό την ακύρωση της εκδήλωσης. Μια ισχυρή παρουσία θα στείλει τα κατάλληλα μυνήματα σε αποδέκτες προς πάσα κατέυθυνση.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ