Ξεσπά ο λυράρης του Σασμού για τον μαστροπό παιδοβιαστή: Σκουπίδι, απόβρασμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας ενός 15χρονου αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τον 66χρονο λυράρη που συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηλίας Παλιουδάκης που συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά «Σασμός» ξέσπασε κατά του 66χρονου λυράρη, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;» έγραψε ο Ηλίας Παλιουδάκης και πρόσθεσε:

https://www.instagram.com/p/CqXkm8jq-Px/?igshid=Mzc1MmZhNjY=

«Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ