Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ξεσπά πατέρας που έχασε το παλικαρι του στα Τεμπη: Είναι δολοφόνος, γιατί τον άφησαν ελεύθερο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξω φρενών είναι ο πατέρας του Παύλου Ασλανίδη που έχασε τον γιο του στα Τέμπη σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την διερεύνηση της υπόθεσης και συγκεκριμένα με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο σταθμάρχης που είχε βάρδια την ημέρα της τραγωδίας.

«Το θέατρο του παραλόγου βλέπουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται για τον πατέρα και τα παιδιά του; Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου, εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;», είπε ο κ. Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στην εκπομπή «Τlive».

Και συνέχισε με ένα ξέσπασμα:

«Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά ράκος και θα είναι σε όλη τους τη ζωή. Αθωώνουν αυτοί για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Έτσι θα πάει το έργο; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!».

Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος μου, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του –που το ήξερε ότι ήταν άπειρος- σκότωσε 57 ανθρώπους και 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές» προσθέτει.

Τέλος, ραγίζει καρδιές όταν αναφέρει σχετικά με τον γιο του:

«Ένα μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα και να έρθει ο Δημήτρης στο σπίτι. Αυτοί τα παιδιά τους τα βλέπουν στα σπίτια τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ