Βομβα απο τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα Τεμπη: Στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ θα ρίξει την ευθύνη ο επιθεωρητής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Κωνσταντίνο Χρυσάγη, τον 66χρονο διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Κυριακή σε τροχαίο στο Λαγονήσι, θα ρίξει την ευθύνη για τους σταθμάρχες που ήταν σε βάρδια την 28η Φεβρουαρίου μαζί με τον 59χρονο προφυλακισμένο σταθμάρχη ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, σύμφωνα με εκτιμήσεις!

Ο επιθεωρητής θα περάσει το κατώφλι του εφέτη ανακριτή αύριο για να απολογηθεί και θα αποδώσει την τελική έγκριση στον υπεύθυνο του ΟΣΕ!

Σύμφωνα πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, ο επιθεωρητής είπε «εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο απλά τοποθετούσα τους νέους σταθμάρχες σε νυχτερινές βάρδιες. Είχα βάλει τον συγκεκριμένο σταθμάρχη στην τέταρτη εβδομάδα. Δεν είχα καμία ενημέρωση πως υπήρξε πρόβλημα στη βάρδια, σύμφωνα με τις κυκλικές βάρδιες».

Ο επιθεωρητής θα αναφέρει επίσης, πως εκείνος πρότεινε αλλά δεν όρισε τις βάρδιες, καθώς αυτό το έκανε ο διευθυντής κυκλοφορίας που σκοτώθηκε.

Μέχρι στιγμής, έχουν απολογηθεί ο 59χρονος που ήταν σε βάρδια την μοιραία νύχτα ο οποίος έχει προφυλακιστεί και οι σταθμάρχες που ήταν πριν από αυτόν, ο συμβασιούχος και ο πιο έμπειρος. Οι δύο σταθμάρχες, που απολογήθηκαν ήδη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν υποχρέωσή τους να μείνουν μέχρι τις 11 καθώς εν ολίγοις μεταξύ 22:00 και 23:00 αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να παραδώσουν στον επόμενο.

Όπως φαίνεται, το στέλεχος του ΟΣΕ που έφυγε από τη ζωή ήταν σημαντικό ώστε να ρίξει φως στην υπόθεση της τραγωδίας και να πει όσα άλλα δεν τολμούν, ωστόσο, πλέον αυτό δεν είναι εφικτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ