33χρονη καλλονή απο την Πολωνια βρέθηκε νεκρή στη βίλα γνωστού επιχειρηματία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές των νοτίων προαστίων, καθώς είναι σε εξέλιξη για τον θάνατο μιας γυναίκας 33 ετών από την Πολωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πολυτελέστατη οικία γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη!

Σύμφωνα με την Μαίρη Μπενέα και το ieidiseis, η άτυχη γυναίκα, η οποία περιγράφεται ως πανύψηλη (1.80μ.) και εύσωμη, βρέθηκε μαζί με μια φίλη της ως προσκεκλημένες στη βίλα του επιχειρηματία, το βράδυ της 22ας Μαρτίου, όπου και πέρασαν τη νύχτα.

Η 33χρονη, η οποία φέρεται να γνώρισε τον επιχειρηματία σε ισπανικό Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών, το πρωί της 23ης Μαρτίου βρέθηκε νεκρή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία του θανάτου της, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και το τι έχει καταθέσει στην αστυνομία η φίλη της Πολωνής.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό οι γονείς της που έσπευσαν από την Πολωνία για να παραλάβουν τη σορό της, δεν έχουν μάθει από τι πέθανε η κόρη τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα, σύμφωνα με τον δικηγόρο που διόρισε η οικογένεια, η 33χρονη έπινε αλκοόλ, αλλά δεν έπαιρνε ναρκωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ