Οι συμβουλές του νονού Κώστα Καραμανλή στο βαφτιστήρι του, Θανάση Μπασιάκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα -χθες δηλαδή- το «καλάθι του νονού» διάλεξε ένας βαφτισιμιός να δει τον νονό του! Οχι για να πάρει τη λαμπάδα και το τσουρέκι του, καθώς πι είναι πολύ μεγάλος για αυτό, αλλά για να συζητήσει μαζί του τα καινούργια βήματα στη ζωή του.

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ακόμη δεν μπορεί, λόγω ηλικίας (είναι μόνο 22 χρονών) να διεκδικήσει τη θέση του αείμνηστου πατέρα του, στον νομό Βοιωτίας, αλλά η πολιτική βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο αίμα του. Αλλωστε, έχει άνθρωπο να θαυμάζει πολιτικά, και αυτός είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, λοιπόν, και γιος του πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, ο Θανάσης Μπασιάκος, για πολλές αποφάσεις στη ζωή του ξέρει ότι θα μπορεί να συμβουλεύεται πάντοτε τον νονό του και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εχει την τύχη να έχει νονό με τεράστια πολιτική εμπειρία! Η κουμπαριά και η οικογενειακή τους φιλία άρχισαν όταν ο Κώστας Καραμανλής πάντρεψε τους γονείς του Θανάση. Ακολούθησαν και τα βαφτίσια, στην πορεία της σχέσης τους.

Ο Θανάσης Μπασιάκος είχε καιρό να μιλήσει με τον αγαπημένο του νονό, πρότυπο για τον ίδιο στη ζωή, και να του πει τα νέα του, κι αυτός ήταν ο λόγος της χθεσινής του επίσκεψης στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Ο 22χρονος γιος του πρώην υπουργού που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια έχει συστήσει εταιρία διαχείρισης των ακινήτων της οικογένειάς του, ασχολείται με τα αγροτικά, και προετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές.

Ολα αυτά παράλληλα με πολιτικές δραστηριότητες. Την ώρα, λοιπόν, που η οικονομική επικαιρότητα έβριθε από ειδήσεις για το «καλάθι του νονού», ένας νονός συναντούσε το βαφτιστήρι του! Και δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε νονός, αλλά ο Κώστας Καραμανλής… ο απόλυτος νονός!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ