ΣΥΡΙΖΑ για το ακαταδίωκτο: Αδιανόητη προσβολή στα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που θα διερευνήσει το δυστύχημα στα Τέμπη καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας πως, ουσιαστικά, «ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει αδιανόητη προσβολή στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών την κυβερνητική απάντηση για το ακαταδίωκτο στην Επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει το πολύνεκρο δυστύχημα, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη έναντι της αλήθειας για τα αίτια του δυστυχήματος, που αποτελεί αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ως εξής: «Η ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που σύστησε ο κ. Μητσοτάκης για το δυστύχημα των Τεμπών, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της συγκάλυψης. Η δικαιολογία ωστόσο του αρμόδιου υφυπουργού κ. Παπαδόπουλου, πως ψηφίζουν το ακαταδίωκτο για να “θωρακίσουν την ανεξαρτησία” της Επιτροπής, που οι ίδιοι όρισαν για να τους ελέγξει, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της αναξιοπρέπειας και μίας αδιανόητης προσβολής στα θύματα και τις οικογένειές τους. Απέναντι στο αίτημα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ολόκληρης της κοινωνίας για αλήθεια στα αίτια της τραγωδίας, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ